Gi lyd fra deg!
Vi vil at alle skal ha en Happy Workday. Våre møter er kostnadsfrie, og det finnes alltid en spesialist tilgjengelig i ditt område. Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg!
Takk [name], vi kontakter deg så snart som mulig.

Happy workday!

Finn ut hvordan du sparer penger på arbeidsplassen din, og skap en mer morsom, effektiv og bærekraftig arbeidsdag med vår raske og enkle Happy Workday-test! Testen er basert på internasjonal forskning, studier og artikler fra anerkjente tidsskrifter, og er kunnskap vi ønsker å dele med våre kunder.
Start testen
Spørsmål 1 Av 6
Stemningen på min arbeidsplass er alltid på topp
Spørsmål 2 Av 6
Mine arbeidsverktøy gjør jobben mer morsom
Spørsmål 3 Av 6
Det er alltid ryddig på min arbeidsplass
Spørsmål 4 Av 6
Jeg har alltid tid til å fullføre mine arbeidsoppgaver
Spørsmål 5 Av 6
Vi er en miljøbevisst bedrift
Spørsmål 6 Av 6
Mine arbeidsverktøy er av høy kvalitet
Om min arbeidsplass
Mitt selskap tilhører bransje
Vi har
OK
ansatte
Hver ansatt koster ca
OK
NOK/måned
Vårt nåværende sykefravær er i snitt
OK
%
Vår omsetning er ca
OK
Millioner per år

Om oss

Vi i Rahmqvist er eksperter på arbeidsplasser. I over 65 år har vi skapt millioner av morsomme, mer effektive og bærekraftige arbeidsdager. Vi har eksperter på åtte forskjellige områder som hjelper deg med å få en bedre, mer effektiv og sunnere arbeidsdag. Om du er en ansatt eller har tusenvis av ansatte under deg, skaper vi en Happy Workday for deg.

Om testen

Vår Happy Workday-test og dens beregninger er basert på studier, internasjonal forskning og artikler fra blant annet Karolinska Instituttet, Dale Carnegie, Gallup Institute og Novus om glede, effektivitet og omtanke på arbeidsplasser. Med vår test kan du se hvilke områder vi kan hjelpe deg med å skape en mer morsom, effektiv og bærekraftig arbeidsdag for å oppnå ditt verdipotensiale*. For mer informasjon om testen, kontakt oss på info.se@rahmqvist.com. Happy Workday! * Resultatene i denne testen er generelle og bør ikke sees som en garanti for fremtidige resultater.
Eksempler på data som testen bygger på:

Ved høyt engasjement blant medarbeidere kan man se en økt produktivitet på 6% i forhold til et gjennomsnittlig selskap.
Kilde: Gallup Institute

Produktiviteten til en person med høyt stresshormon reduseres gjennomsnittlig med 9%, og for en person med søvnmangel reduseres produktiviteten med 12%. Dette betyr at hvis en tredjedel av personalet lever med høyt stresshormon, reduseres den totale arbeidskapasiteten med 3%.

Beregningseksempel:
For et selskap med 100 ansatte og personalkostnader på 50 000 kr / ansatt per måned, resulterer stress i et tap på 150 000 kr / måned. Årlig blir dette 1,8 msek. Legg deretter til mangel på søvn hos 20% av det samme personalet, noe som betyr et ytterligere fall på 1,4 msek. Altså totalt 3 msek / år i redusert produktivitet.
Kilde: Institute of Environmental Medicine, Karolinska Institutet 2017
Denne hjemmesiden benytter cookies for at du skal få en bra opplevelse av hjemmesiden. Les mer
Ikke godkjenn
Godkjenn cookies